Stichting Uit de Kunst Waterland
Waterlandse culturele werkgroepen,
gevestigd te Monnickendam
Agenda/Nieuws 2020
i.v.m. het corona virus gaan de geplande evenementen
op 25 juni en 4 juli niet door
Klapstoelenconcert
25 juni 2020 (gaat niet doori.v.m. coronavirus
Meezingkoren festival
4 juli  2020 (gaat niet door i.v.m. coronavirus)
Sound Bites Festival
2 november 2020
Allerzielentocht
2 november 2020
Senioren Songfestival
8 november 2020
Sinterklaas uitzwaaien
6 december 2020

Waterland laat je verrassen
Over Stichting Promotie Waterland Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen.
De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. De stichting heeft Informatiepunten in Monnickendam en Marken. Voor meer informatie en overige evenementen gaat u naar www.vvvwaterland.nl.

Over Kunst Kijken Monnickendam
Werkgroep Kunst Kijken Monnickendam is een onderdeel van de Stichting Uit de Kunst Waterland. De werkgroep beoogt via alle mogelijke locaties en media een podium te bieden aan (beeldend) kunstenaars voor het exposeren van hun werk.